Bel de Buuf

Home Over mij Werkzaamheden Foto's Tarief Contact


Mijn naam is Annemieke van Raaij. Zo lang als ik me kan herinneren heb ik er plezier in om dingen te bedenken en te maken. Als kind waren thuis alleen de kettingzaag en de haakse slijper 'off limits', verder mochten we al het gereedschap gebruiken en hielpen we vaak mee met klussen. Zo heb ik al jong heel wat ervaring opgedaan. Later zat ik voor m'n werk vooral achter de computer, maar in m'n vrije tijd heb ik verschillende cursussen houtbewerking en meubelmaken gevolgd. Toen ik als volwassene een eigen huis en gezin had, waren er maar weinig klussen en verbouwingen waar we een 'vakman' voor moesten bellen.

Behalve in ons eigen huis (en tuin!) heb ik vaak vrienden en kennissen geholpen als er iets moest gebeuren waar ze tegenop zagen. Vaak kreeg ik dan de opmerking dat ik dit klussen wel beroepsmatig zou kunnen gaan doen en begin 2019 besloot ik om van mijn hobby daadwerkelijk m'n werk te maken.

Voor veel mensen is een handige 'buur' een vertrouwd persoon om te bellen als er iets moet gebeuren waar ze zelf tegenop zien. Mocht u niet kunnen terugvallen op zo'n handige buur, dan is mijn advies: Bel de Buuf!